HUSQVARNA ts146txd traktor - A-T Pejse, Skov & Havecenter

HUSQVARNA ts146txd traktor

DKK32.999,00

Elektrisk tilkobling af knivene Nem indkobling af klippeklingen/-klingerne; Bare træk i kontakten i kontrolpanelet. Deluxe comfort seat Deluxe comfort seat with stitched and premium vinyl and stitched design. Extra thick cushioned for improved comfort and superb ride quality. Deluxe rat Rat i overstørrelse og ekstra kraftigt for lettere styring. Blødt materiale på indersiden garanterer en reduceret indsats og bedre ergonomi. Pedalstyret CVT-transmission Hastighed og retning styres med pedaler, så du kan holde begge hænder på rattet og have fuldstændigt styr på kørslen.
  • Husqvarnas TS 146TXD-model er en komfortabel, kompakt traktor med sideudkast i et smart og brugervenligt design, som er udviklet til brug i små til mellemstore haver.

Beskrivelse

Husqvarnas TS 146TXD-model er en komfortabel, kompakt traktor med sideudkast i et smart og brugervenligt design, som er udviklet til brug i små til mellemstore haver. Den er udstyret med 15 deluxe-sæde, elektrisk kobling, blød kant på rattet, LED-lys, nøglestart, automatisk choker og differentiator med lås.”

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri