HUSQVARNA LB 548i plæneklipper u batteri - A-T Pejse, Skov & Havecenter

HUSQVARNA LB 548i plæneklipper u batteri

DKK6.999,00

Vejrbestandig (IPX4) Denne batteridrevne Husqvarna-maskine opfylder IPX4-klassifikationen for regnbestandighed. Det giver et langtidsholdbart og pålideligt værktøj, der kan bruges hele året i al slags vejr. Power Boost Automatisk forøgelse af knivomdrejningstal ved plæneklipning under vanskelige forhold betyder ekstra kraft, når det er nødvendigt. Komponenter i professionel kvalitet Robust aluminiumskjold med komponenter i høj kvalitet og kraftig langtidsholdbar motorenhed i professionel kvalitet. Rygsækmulighed for længere driftstid Rygsækmulighed for længere driftstid. Monteres nemt på toppen af plæneklipperen, så der stadig er mulighed for adgang til batterirummet.
  • Husqvarnas LB 548i-model er en robust, ledningsfri, batteridrevet plæneklipper med et klippebord på 48 cm med bioklipfunktion. Den er designet til professionelle brugere med behov for en pålidelig og stille plæneklipper med lave driftsomkostninger og nem vedligeholdelse.

Beskrivelse

Husqvarnas LB 548i-model er en robust, ledningsfri, batteridrevet plæneklipper med et klippebord på 48 cm med bioklipfunktion. Den er designet til professionelle brugere med behov for en pålidelig og stille plæneklipper med lave driftsomkostninger og nem vedligeholdelse. Robust klippebord i aluminium med et højt niveau for komponenter og en robust kommerciel motorenhed gør LB 548i til en virkelig robust og pålidelig partner i lang tid. Meget nem at starte og betjene takket være intuitivt tastatur og lav vægt. Funktioner som f.eks. savE/PowerBoost og aktiv afkøling gør det muligt at skære ujævnt og højt græs. Forlænget kørselstid aktiveres takket være to batteripladser til integrerede BLi-batterier. Mulighed for rygsækbatteri for endnu længere driftstid.

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri