HUSQVARNA Z448 Zeroturn - A-T Pejse, Skov & Havecenter

HUSQVARNA Z448 Zeroturn

DKK57.999,00

Perfekt vægtbalance Den optimerede vægtbalance gør, at maskinen kan køre på bakker og opretholder trækkraft, hvilket øger førerens tillid til maskinen og maskinens hastighed. Ergonomisk brugerpanel Komfortabelt, bruger-fokuseret panel inden for nem rækkevidde med alt hvad du behøverfor at kunne håndtere maskinen. 17 højdeinstillinger af klippebordet Præcis indstilling af klippebordets højde foretages nemt på en fodpedal. Parker HTE transmission Transmissionen leverer mere kraft og jævnere ydelse og øger brændstofeffektiviteten.
  • Husqvarnas Z 448-model er en professionel zero-turn-plæneklipper, som er designet til små og mellemstore flåder hos professionelle landskabsarkitekter og parkplejere eller grundejere med større græsarealer.

Beskrivelse

Husqvarnas Z 448-model er en professionel zero-turn-plæneklipper, som er designet til små og mellemstore flåder hos professionelle landskabsarkitekter og parkplejere eller grundejere med større græsarealer. Den tilbyder en holdbar ydeevne med hurtig og effektiv klipning til lave samlede ejeromkostninger. Udstyret har integreret gearkasse og støjreduktion, sammenklappelig styrtbøjle, integreret parkeringsbremse og et effektivt kommercielt ClearCut™-klippebord. Klippebredde på 122 cm. Kommerciel version af ClearCut™-klippebord. Sideudkast med bioklipindstilling

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri