HUSQVARNA 325ilk trimmer kombi m trim del t35 - A-T Pejse, Skov & Havecenter

HUSQVARNA 325ilk trimmer kombi m trim del t35

DKK3.199,00

Justerbart forreste håndtag Forreste håndtag er let at justere, så værktøjet er nemt at styre og behageligt at bruge.

Batteristatus på håndtag Brugergrænseflade med batteristatus på håndtag Intuitivt tastatur Brugervenligt tastatur med 3-trins savE-tilstand for længere driftstid Kliklås til redskaber Tilbehør med kliklås til nem udskiftning.
  • Husqvarnas 325iLK-model er en perfekt afbalanceret, højtydende, batteridrevet kombitrimmer. Effekten svarer til en 25cc-benzinmotor med en ydeevne, der understøtter selv de mest krævende opgaver, både hurtigere og mere effektivt.

Beskrivelse

Alsidig, kraftfuldt batteridrevet kombitrimmer. Husqvarnas 325iLK-model er en perfekt afbalanceret, højtydende, batteridrevet kombitrimmer. Effekten svarer til en 25cc-benzinmotor med en ydeevne, der understøtter selv de mest krævende opgaver, både hurtigere og mere effektivt. Trimmeren kan bruges sammen med den professionelle serie af Husqvarnas trimmertilbehør, hvilket gør den til et særdeles fleksibelt universalredskab til græsslåning, beskæring, hækkepleje, justering eller rengøring. Leveres uden batteri og lader. Kan bruges med enten internt eller eksternt batteri (bælte eller rygsæk). Alle Husqvarna BLi-batterier passer til trimmeren. Leveres med trimmerdel T35 M10. Leveres uden batteri og lader.

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri